O nama

Portret društva – Vaš poslovni i porezni savjetnik

Trgovačko društvo Savjetovanje Huzanić j.t.d. multidisciplinarna je tvrtka osnovana s ciljem da klijentu pomognu u poslovnom razvoju, povećavajući njegovu vrijednost u nacionalnom i prekograničnom poslovanju.

Pružamo kompletnu uslugu s područja poreznog, poslovnog i računovodstvenog savjetovanja, knjigovodstva i obračuna plaća.

Savjetovanje Huzanić j.t.d. dio je TPA Hrvatska, člana internacionalne grupacije sa sjedištem u Austriji.

Ako planirate poslovati u Hrvatskoj, pružamo Vam savjete vezane uz trgovačko pravo, radno i socijalno zakonodavstvo, rješavamo probleme vezane uz carinsko pravo, te uz pomoć vanjskih odvjetničkih ureda s kojima surađujemo, možemo pružiti sveobuhvatno savjetovanje iz svake grane nacionalnog i međunarodnog prava.

Zahvaljujući dugoročnoj suradnji s vanjskim suradnicima, klijentima pružamo usluge revizije i usluge vezane uz edukacije, savjetovanja, razvoja kao i provedbe projekata na područjima koje financiraju fondovi Europske unije.

Voditelj tima

Bojan Huzanić

  • Ovlašteni porezni savjetnik / Hrvatska
  • Master of Laws (LL.M), Munster / Njemačka
  • European Management Accountant, EMA / Austrija

Bojan Huzanić upravlja hrvatskim uredom TPA. Kao ovlašteni porezni savjetnik svoj rad fokusira na regulatorno i porezno savjetovanje te računovodstvo. Stručnjak je u području strukturiranja i restrukturiranja, radnih i poslovnih pitanja kao i korporativnog prava. U fokusu njegovog savjetovanja su i međunarodno i europsko porezno pravo, te devizno poslovanje.

Bojan Huzanić je i član Izvršnog odbora Hrvatske komore poreznih savjetnika te nositelj Odbora za porezno pravo, porezni postupak i međunarodnu suradnju.

Filozofija grupe

  • Mi umjesto ja – međusobno si pomažemo kako bi najprikladnije pomogli Vama. Pri rješavanju problema svaki član tima treba uključiti svoju osobnu i stručnu kompetenciju. Pri tome nam pomažu standardi grupacije i ekspeditivnost. Aktivno koristimo dostupne mogućnosti izobrazbe i daljnjeg usavršavanja kako bi poboljšali kvalitetu naših usluga. Pojedinci su zaduženi za specijalna područja, ali svatko od nas je spreman posvetiti pažnju na probleme izvan svojih zaduženja. O potencijalnim problemima raspravljamo zajednički.
  • Timski rad umjesto pojedinačne borbe – zajednički radimo za naše klijente. Za svaku pojedinu uslugu našem klijentu uključujemo cjelokupni tim. Prijedloge rješenja i strategije razvijamo i primjenjujemo zajednički. Porezni savjetnik, stručni suradnik ili tajnik/ca jednako pridonose poslovnom uspjehu. Svako od suradnika nudi klijentu specijalnu uslugu, koju klijenti prepoznaju i cijene..
  • Dijalog umjesto monologa – U mreži naših suradnika moguće je pronaći revizore, kontrolore, porezne savjetnike, javne bilježnike, odvjetnike, poslovne savjetnike i stručne osobe s područja prava, a osobito poreza. Takva suradnja omogućava bogatstvo znanja, stručne kompetencije i specijalna znanja s područja gospodarstva, prava i financija. Umjetnost profesionalnog savjetovanja za nas predstavlja mogućnost kombiniranja i korištenja mreže know-how za korist naših klijenata.

Trebate porezno i pravno savjetovanje?

Naš stručni tim stoji Vam na usluzi

Savjetovanje
Huzanić j.t.d.

Bartolići 47
10000 Zagreb

KONTAKT PODACI

porezno@savjetovanje.eu
+385 98524683

DODATNA ADRESA

Josipa Marohnića 1/1-7 kat (City Plaza Zagreb)

PODACI O DRUŠTVU

IBAN: HR3524020061100682842
Erste&Steiermärkische Bank d.d., Jadranski trg 3a 51000 Rijeka

Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080885074
OIB: 75810964287
VAT ID: HR75810964287

uplaćeni kapital: 5.000,00 kuna
odgovorna osoba: Bojan Huzanić

Savjetovanje Huzanić j.t.d.
dio je grupacije TPA.