Profesionalno vođenje financijskog knjigovodstva

Osnovna pretpostavka uspješnog poslovanja je uredno i vjerodostojno knjigovodstvo. Knjiženja i druga evidentiranja obavljamo potpuno, točno, pravodobno, uredno i u skladu s važećim propisima Republike Hrvatske.

Naš tim čine obrazovane, informirane i stručne računovođe sa dugogodišnjim iskustvom u vođenju svih vrsta poslovnih, poreznih i računovodstvenih evidencija. Klijentima pristupamo s posebnom pažnjom kako bi pratili sve poslovne transakcije i ukazali na upravljanje prihodima i troškovima, te Vam pomogli u ostvarenju što veće dobiti.

Profesionalni godišnji financijski izvještaj sa savjetovanjem

Profesionalno izrađen godišnji financijski izvještaj ne predstavlja samo ekonomsku situaciju u društvu i ne daje samo podatke za izradu porezne prijave, već pruža i važne informacije za daljnje planiranje i investicije poduzetnika. Osim toga, profesionalno pripremljen financijski izvještaj društva najbolja je poslovna posjetnica tvrtke kod banaka, vlasnika društva, potencijalnih kupaca kao i Porezne uprave.

Prilagođavanje financijskih izvještaja potrebama klijenata

Za potrebe poduzeća, obrtnika i slobodnih zanimanja i drugih, Savjetovanje preuzima brigu pripreme profesionalno izrađenog financijskog izvještaja, ovisno o pravnom obliku i vrsti financijskog izvještaja. Pri tome se na prvom mjestu uvijek nalazi klijent, te se financijski izvještaj prilagođava njegovim potrebama, naravno, u skladu s zakonom. Redovitom godišnjem financijskom izvještaju Savjetovanje može nadodati i ekonomske analize, financijski i imovinski položaj, dodatna objašnjenja, a po potrebi i izradu bilješki. Na taj način klijent može birati kako će mu financijski izvještaj izgledati.

Poslovne i privatne porezne prijave

Kao standardnu uslugu, Savjetovanje Huzanić priprema Vašu poreznu prijavu – od prijave poreza na dohodak, preko prijave poreza na dobit do izrade prijave poreza na dodanu vrijednost.

Evaluacija s ciljem unapređenja poslovanja

Kako obveza vođenja poslovnih knjiga ne bi predstavljalo teret, Savjetovanje Huzanić pruža tvrtkama, obrtnicima i samostalnim zanimanjima mogućnost jedinstvenog i profesionalnog financijskog računovodstva. U okviru financijskog računovodstva pažljivo se obrađuju sve relevantne činjenice i podaci i razumljivo prezentiraju klijentu.

Osim toga, Savjetovanje Huzanić može kombinirati sve vrste evaluacija s financijskim izvještajem, kao i izradu mjesečne analize planskog i stvarnog stanja, što može pomoći u ostvarivanju ili poboljšanju godišnjeg rezultata.

Trebate profesionalno knjigovodstvo?

Savjetujte se s timom naših stručnjaka

Savjetovanje
Huzanić j.t.d.

Bartolići 47
10000 Zagreb

KONTAKT PODACI

porezno@savjetovanje.eu
+385 98524683

DODATNA ADRESA

Josipa Marohnića 1/1-7 kat (City Plaza Zagreb)

PODACI O DRUŠTVU

IBAN: HR3524020061100682842
Erste&Steiermärkische Bank d.d., Jadranski trg 3a 51000 Rijeka

Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080885074
OIB: 75810964287
VAT ID: HR75810964287

uplaćeni kapital: 5.000,00 kuna
odgovorna osoba: Bojan Huzanić

Savjetovanje Huzanić j.t.d.
dio je grupacije TPA.